Handelsbolaget P K Transport

Jönköpings län

Information

Handelsbolaget P K Transport hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Värnamo som är den kommunen där Handelsbolaget P K Transport finns. I Värnamo så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget P K Transport tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget P K Transport har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget P K Transport så kan ni göra det genom att skicka er post till Rona Ekeberg, 331 97, Värnamo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Värnamo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget P K Transport har idag 916521-8810 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget P K Transport

Transportrörelse

I Handelsbolaget P K Transport så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Eva Ingrid Ann-Louise som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lars Bo Peter som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .