Elmö Försäljnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Elmö Försäljnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värnamo. Det är nämligen den kommunen som Elmö Försäljnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elmö Försäljnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Elmö Försäljnings Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1972-11-23. Men sedan 1974-01-01 så har Elmö Försäljnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centralplan, 330 17, Rydaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elmö Försäljnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0472-20120.

Värnamo arbetar för att företag som Elmö Försäljnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elmö Försäljnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler, el-armatur och inredningsdetaljer samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elmö Försäljnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elmö Försäljnings Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Christer Jan-Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anita Ethel Gunvor som är född 1946 och har titeln Suppleant, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisor, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elmö Försäljnings Aktiebolag är 556172-4633.