Proton Caretec AB

Jönköpings län

Information

Proton Caretec AB är ett bolag som finns i Värnamo. I Proton Caretec AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundh, Johan Christer som är född 1953 och har titeln VD, Lundh, Johan Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malveholm, Leif Allan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fransson, Inge Jan-Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Proton Caretec AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Proton Caretec AB på telefon 0370-692660.

Bolaget skall bedriva tillverkning av produkter för sjukvården och hemsjukvården och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Proton Caretec AB av bolagstypen Aktiebolag.

Proton Caretec AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Värnamo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Proton Caretec AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Proton Caretec AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Proton Caretec AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Malveholm, Leif Allan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Proton Caretec AB har 556242-5495 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.