Salong Asta i Värnamo Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Salong Asta i Värnamo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värnamo. Det är nämligen den kommunen som Salong Asta i Värnamo Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Salong Asta i Värnamo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Salong Asta i Värnamo Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1987-06-17. Men sedan 1989-01-01 så har Salong Asta i Värnamo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storgatsbacken 18 B, 331 30, Värnamo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Salong Asta i Värnamo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0370-10620.

Värnamo arbetar för att företag som Salong Asta i Värnamo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Salong Asta i Värnamo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall utföra hårvård samt bedriva försäljning av hår- vårdsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Salong Asta i Värnamo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Salong Asta i Värnamo Aktiebolag och det är följande personer, Håkansson, Anna Marina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Håkansson, Asta Barbro som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rimark, Anna Charlotte som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Assar Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Salong Asta i Värnamo Aktiebolag är 556300-2541.