Censit Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Censit Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Värnamo som är den kommunen där Censit Aktiebolag finns. I Värnamo så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Censit Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Censit Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Censit Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Censit Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jönköpingsv. 85, 331 34, Värnamo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0370-691010.

Värnamo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Censit Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Censit Aktiebolag har idag 556328-6995 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Censit Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och försäljning av fritidsartiklar, industriförnödenheter samt handel med värdepapper.

I Censit Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Sven Magnus som är född 1960 och har titeln VD, Hansson, Sven Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Williamsson, Ulf William som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Williamsson, Gunilla Helén som är född 1960 och har titeln Suppleant, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.