Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556349-4235 är organisationsnummer för företaget Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värnamo som är den kommunen som Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag finns i.

Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-30 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värnamo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Davidsson, Kjell David Egon -Petersson, Karl Olov Kenneth

Vill ni komma i kontakt med Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-80059 eller genom brev på följande adress:
Industriv., 330 10, Bredaryd

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggtjänst i Bredaryd Aktiebolag och det är Petersson, Karl Olov Kenneth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Kjell David Egon som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Else Anette som är född 1956 och har titeln Suppleant, Petersson, Inge-Maj som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor