CNC Factory AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, konstruktion, konsultation och försäljning av data- och styrsystem för industriautomatisering inom tillverkande industri, värdepappersförvaltning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CNC Factory AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värnamo så är CNC Factory AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Värnamo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värnamo och i Jönköpings län. Redan 1990-03-12 så skapades CNC Factory AB och verksamheten är har F-skattsedel CNC Factory AB har haft det sedan 1994-01-01.

CNC Factory AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556387-4659 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värnamo.

Just nu är CNC Factory AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med CNC Factory AB så går det att nå dem via telefon på 0370-17360 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Dag Bertil Jan-Olof -Svanholm, Bo Lennart Michael -Svensson, Karl Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom CNC Factory AB är Svensson, Karl Mikael som är född 1956 och har titeln VD, Svensson, Karl Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoving, Per Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Dag Bertil Jan-Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanholm, Bo Lennart Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlvik, Eva Maria som är född 1953 och har titeln SuppleantJohansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .