Ådalen Lantbruks Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556415-9068 är organisationsnummer för verksamheten Ådalen Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ådalen Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värnamo som är den kommunen som Ådalen Lantbruks Aktiebolag finns i.

Ådalen Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-09 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ådalen Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ådalen Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värnamo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ådalen Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ådalen Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-20127 eller genom brev på följande adress:
Ådalen, 331 92, Värnamo

Bolaget skall idka jordbruk, djurskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ådalen Lantbruks Aktiebolag och det är Karlsson, Arne Åke Alvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Solveig Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Lindahl, Margareta Kerstin Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,