Ironblock Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556432-7046 är organisationsnummer för företaget Ironblock Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ironblock Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värnamo som är den kommunen som Ironblock Aktiebolag finns i.

Ironblock Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-10 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ironblock Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ironblock Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värnamo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ironblock Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rosenqvist, Per-Ola Helmer

Vill ni komma i kontakt med Ironblock Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-18630 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva handel med byggmaterial samt förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ironblock Aktiebolag och det är Rosenqvist, Per-Ola Helmer som är född 1958 och har titeln VD, Rosenqvist, Per-Ola Helmer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Lars Anders Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosenqvist, Christina Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Celinder, Karl Åke Göran som är född 1946 och har titeln Revisor, Fiedler, Lena Sophie Katarina som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantCelinder Revision AB som är född och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,