Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av verktyg och maskiner inom metallbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värnamo så är Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Värnamo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Värnamo och i Jönköpings län. Redan 1992-05-11 så skapades Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556446-2769 är organisationsnummret för bolaget som finns i Värnamo.

Just nu är Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0370-17520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kamback Verktygsagenturer Aktiebolag är Liljevern, Ulf Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljevern Gylling, Dagny Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .