Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva buss och taxitrafik och därmed förenlig verksamhet samt värdepappershandel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värnamo så är Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Värnamo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värnamo och i Jönköpings län. Redan 1993-12-22 så skapades Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556479-7503 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värnamo.

Just nu är Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0370-81323 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Roffes och Mariannes Buss och Taxi Aktiebolag är Johansson, Rolf Harald Folke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Rolf Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bard, Rolf Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Margit Ellen Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.