Acron Formservice Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Acron Formservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värnamo. Det är nämligen den kommunen som Acron Formservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Acron Formservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Acron Formservice Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1994-10-13. Men sedan 1995-01-01 så har Acron Formservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Depåg. 7, 334 33, Anderstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Acron Formservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-19350.

Värnamo arbetar för att företag som Acron Formservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Acron Formservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva svetsning och blästring av verktyg till plastindustri och gjuteriindustri, och bedriva trading av verktyg till plastindustrin och bedriva tillverkning av prototyper (SLA-modeller) till plastindustrin samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Acron Formservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Nils Tommy Kenny Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Acron Formservice Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Nils Tommy Kenny som är född 1967 och har titeln VD, Johansson, Nils Tommy Kenny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoof, Ingrid Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Acron Formservice Aktiebolag är 556496-8997.