Värnamo Industri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Värnamo finns det ett Aktiebolag som heter Värnamo Industri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Värnamo Industri Aktiebolag i Jönköpings län. Värnamo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Värnamo Industri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1994-10-19 så har Värnamo Industri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Värnamo Industri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värnamo.

Vill man komma i kontakt med Värnamo Industri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Silkesv. 11, 331 53, Värnamo. Vi ni istället prata med Värnamo Industri Aktiebolag så kan ni göra det på 0370-692330.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning inom mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Paulsson, Paul Billy Staffan som är född 1952 och har titeln VD, Holmgren, Peter Michael som är född 1967 och har titeln Vice VD, Paulsson, Paul Billy Staffan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Peter Michael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Sune William som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Erik Johan Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotSkärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Holmgren, Peter Michael -Paulsson, Paul Billy Staffan -Persson, Erik Johan Lennart i förening med -Lantz, Sune William Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Värnamo Industri Aktiebolag har 556497-2056 som sitt organisationsnummer.