Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Värnamo. I Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wilén, Tord Johnny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilén, Inger Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Klasson, Assar Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag på telefon 0370-17338.

Bolaget skall bedriva nyproduktion, reparation och ombyggnader, service på fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Värnamo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Johnny Wiléns Bygg & Fastighetsservice Aktiebolag har 556501-9394 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.