B.G.J.Fastighets Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel med- och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B.G.J.Fastighets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värnamo så är B.G.J.Fastighets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Värnamo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värnamo och i Jönköpings län. Redan 1997-11-12 så skapades B.G.J.Fastighets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel B.G.J.Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

B.G.J.Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556548-4408 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värnamo.

Just nu är B.G.J.Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med B.G.J.Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-2911553 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom B.G.J.Fastighets Aktiebolag är Johansson, Gunnar Göthe som är född 1947 och har titeln VD, Johansson, Gunnar Göthe som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tedfors, Nils Rune Evert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Kjell Göthe som är född 1942 och har titeln Suppleant, Tedfors, Annsofie Birgitta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Göransson, Leif Gustav Anders som är född 1977 och har titeln RevisorLindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .