AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB

Jönköpings län

Information

I Värnamo finns det ett Aktiebolag som heter AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB. Det finns flera företag som liknar AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB i Jönköpings län. Värnamo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1999-02-02 så har AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB varit registrerat. Idag är AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Värnamo.

Vill man komma i kontakt med AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Runemov. 1, 331 34, Värnamo. Vi ni istället prata med AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB så kan ni göra det på 0370-46516.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom plåtslageri och ventilation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Jörgen Roger som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Maria Anna Charlotta som är född 1977 och har titeln Suppleant, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

AL Byggplåt och Ventilation i Värnamo AB har 556565-8365 som sitt organisationsnummer.