Untangle AB

Jönköpings län

Information

556624-2888 är organisationsnummer för bolaget Untangle AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Untangle AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värnamo som är den kommunen som Untangle AB finns i.

Untangle AB har varit registrerat sedan 2002-02-22 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Untangle AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Untangle AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värnamo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Untangle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Untangle AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4792524 eller genom brev på följande adress:
SLÄTTÖ EKENÄS, 330 12, Forsheda

Bolaget skall bedriva personaluthyrning, fastighetsförvaltning, stuguthyrning jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Untangle AB och det är Sandell, Ulf Åke Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Augrell, Jan Niklas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Sven Anders Hartvig som är född 1951 och har titeln Revisor, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,