Crenova Städ AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Crenova Städ AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Värnamo här finns det många olika Aktiebolag. Crenova Städ AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Värnamo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Crenova Städ AB är momsregistrerat sedan2004-01-15 och har organisationsnummer 556648-1288.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0370-690800 alternativt besöka eller skicka post till Crenova Städ AB på följande adress Ringv. 61, 331 32, Värnamo.

Crenova Städ AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-01-15.

I Crenova Städ AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Sjöman, Lars Anders Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva städverksamhet, avfallshantering, källsortering, hanteringav farligt gods samt fastighetstjänter inom el, vvs och fastighetsunderhåll samt idka därmed förenlig verksamhet.