Villervalla i Värnamo AB

Jönköpings län

Information

Villervalla i Värnamo AB är ett företag som finns i Värnamo. I Villervalla i Värnamo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ek, Anna Cecilia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Stefan Erik Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Lars Thomas Magnus som är född 1971 och har titeln Suppleant, Blomstrand, Helen Elisabet som är född 1967 och har titeln Revisor, Jacobsson, Alf Gustav som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Villervalla i Värnamo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Villervalla i Värnamo AB på telefon 0370-10456.

Bolaget skall utföra försäljning av barn- och ungdomskläder samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Villervalla i Värnamo AB av bolagstypen Aktiebolag.

Villervalla i Värnamo AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Värnamo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Villervalla i Värnamo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-25 och Villervalla i Värnamo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Villervalla i Värnamo AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ek, Anna Cecilia

Villervalla i Värnamo AB har 556657-5006 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.