TUAB Maskin AB

Jönköpings län

Information

556711-5935 är organisationsnummer för bolaget TUAB Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TUAB Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värnamo som är den kommunen som TUAB Maskin AB finns i.

TUAB Maskin AB har varit registrerat sedan 2006-09-21 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för TUAB Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

TUAB Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värnamo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TUAB Maskin AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med TUAB Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 0370-15560 eller genom brev på följande adress:
Storg. 57, 331 31, Värnamo

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och uthyrning av maskiner för träbearbetning samt service och underhållsverksamhet främst inom industrin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TUAB Maskin AB och det är Svensson, John-Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Hans Erik som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,